Over ONS

ONS eten&drinken is sinds september 2008 gevestigd aan de Walstraat in het centrum van Enschede op een steenworp afstand van de Oude Markt. Vanaf het terras heb je een prachtig uitzicht op de monumentale Jacobuskerk en het bijbehorende parochiehuis. Het pand van ONS eten&drinken heeft door de jaren heen heel wat functies gekend maar het oude karakter van het pand is in al die jaren gelukkig goed bewaard gebleven.

Bij ONS kan je op de begane grond genieten van heerlijke gerechten gemaakt van eerlijke streekproducten, alle gerechten worden vers bereid in eigen keuken. ONSe koks denken heel graag mee over allergieën, diëten of intoleranties, dus vegetarisch, veganistisch, glutenvrij and so on het kan allemaal! Boven hebben wij bij ONS een plekje gecreëerd waar je gezellig een spelletje kunt doen of even heerlijk kunt relaxen. ONS bestaat uit een jong, gemotiveerd team en ons doel is om jou een hele fijne avond te bezorgen. Door de relaxte sfeer heb je bij ONS een beetje het gevoel van thuis, heerlijk informeel en gewoon gezellig.

ONS heeft naast de drie goede biologische huiswijnen ook twee andere verassende wijnen. Maar onder het mom van Keep Calm & Love Beer hebben we vooral een zeer uitgebreide bierkaart met meer dan 85 verschillende bieren, van voornamelijk Nederlandse craft beer brouwerijen, voor de echte bierliefhebber!

 

Kom ONS ontdekken!