Eten & Drinken

Er wordt bij ONS meer en meer gewerkt met streek- en/of biologische producten en de Menukaart verandert regelmatig van samenstelling om mee te kunnen gaan met de seizoenen en de wensen van de gasten. Doordat wij alles in eigen keuken zelf bereiden bevatten onze producten nauwelijks onnodige toevoegingen. De menukaart biedt ook voor de vegetariƫr en de veganist veel opties en wij denken graag mee in geval van een dieet, intolerantie of een allergie.Kinder hoek

Voor de kleintjes onder ONS hebben we een kindermenu.
Een stukje vlees of vegetarisch met huisgesneden frietjes, appelmoes en warme groenten. Natuurlijk kan een 100%
fruitijsje (Nice) na niet ontbreken.

De HAP van ONS wisselt wekelijks en is te vinden op onze nieuwspagina. Deze HAP kost 9,00 euro en is te verkrijgen van maandag t/m zondag, zolang de voorraad strekt.

ONS heeft een zeer uitgebreide Bierkaart met meer dan 85 verschillende bieren, van voornamelijk Nederlandse craft beer brouwerijen, voor de echte bierliefhebber! Daarnaast hebben we een grote keus aan Seizoensbieren die uiteraard elk seizoen weer verschillen.

Voor groepen groter dan 12 personen kunnen wij u het Keuzemenu aanbieden aanbieden (3 gangen voor 29,50) en wilt u met een nog grotere groep komen hebben wij vanaf 30 personen een Buffetmenu (3 gangen voor 27,50). Wanneer er een ander budget of andere wensen zijn denken wij graag met u mee over de mogelijkheden.